Un formatge de cabra artesanal

L’Alt Urgell, La Cerdanya i el Pallars són comarques en les quals l’elaboració de  formatges artesanals té gran importància i per això tenen anomenada les fires i concursos d’aquest producte, com ara la fira de La Seu d’Urgell o la d’Alp.

Avui volem parlar-te d’un formatge de cabra qu s’elabora a Castell-Llebre (terme municipal de Peramola, Alt Urgell). La seva producció és selecta i limitada, atès que es produeix a partir de la llet que dóna el ramat de la pròpia masia.

Llegeix aquest article de prensa titulat Un formatge de masia; val la pena conèixer el que es fa a la comarca on vius.

Anuncios


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s